BNN lanceert hiphop-radioplatvorm

0

Wat Anders, de populaire Nederlandse hiphop-radioshow is terug! De presentatoren Venz en Jiggy Djé zijn vanaf 3 januari live te horen bij het nieuwe BNN hiphop-radioplatvorm State Radio. In 2011 vierde Wat Anders het zesjarig bestaan van de show bij radiostation FunX. Een paar maanden later moesten Venz en Jiggy Djé hun show onverwachts en gedwongen staken. Na veel vragen over het voortbestaan van de show komt er een doorstart onder de vlag van State Magazine en BNN. Wat Anders is vanaf 3 januari iedere dinsdag vanaf 20:00 uur te beluisteren bij State Radio op BNN.FM.

Vincent ‘Venz’ Reinders (oprichter van 22tracks.com en freelance journalist voor State Magazine) en Vincent ‘Jiggy Djé’ Patty (rapper en labeleigenaar) proberen met hun radioshow een leemte in het hitgevoelige radiolandschap op te vullen. Venz: ‘Fijn dat de publieke omroep het populairste muziekgenre onder jongeren nu ook op de radio weer onder de aandacht brengt.’ Jiggy Djé: ‘De combinatie State / BNN biedt het perfecte onderkomen voor Wat Anders. Laten we verder gewoon doen alsof we nooit weg zijn geweest.

Hoofd BNN Radio Tessel van der Lugt: ‘State Radio, Wat Anders is de perfecte aanvulling op het huidige radioaanbod van BNN. Venz en Jiggy Djé hebben zich in het verleden al bewezen en ik ben er trots op dat ze een doorstart maken bij BNN en per 3 januari deel uitmaken van BNN Radio.‘

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.