Rihanna boos op Nederlands tijdschrift

3

Zangeres Rihanna is woedend om een artikel uit het Nederlandse lifestyleblad Jackie. Het Nederlandse magazine probeert in zijn nieuwste editie goedbedoeld kledingadvies te geven en refereert in het artikel naar Rihanna als de ultieme ‘niggabitch’.

De Amerikaanse zangeres heeft via Twitter haar woede geuit over dit artikel schrijft Elsevier.nl. Ze noemt het tijdschrift een ‘slechte weergave van de evolutie van de mensenrechten’. ‘Ik vind het respectloos en wanhopig. Er zijn duizenden Nederlandse meisjes die graag iets hadden willen bijdragen, je had hun een artikel kunnen geven. In plaats daarvan laat je een artikel drukken dat een heel ras vernedert!’ aldus een boze Rihanna.

Volgens hoofdredactrice Eva Hoek was het een slechte grap. Lees verder op Elsevier.nl.

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Dan moeten die lui ook stoppen met die schuttingtaal teksten van ze die bol staat van de fuck, slut, bitch, asshole et cetera. Aan zelfreflectie ontbreekt het die over het paard getilde rap/soul (artiesten) narcisten kennelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.