Holland Got Soul in teken van Motown

0

Op zaterdag 7 januari presenteren Radio 6 en Paradiso het beste soultalent uit Amsterdam en omstreken tijdens Holland Got Soul. Begin 2011 vond de eerste editie plaats van Holland Got Soul plaats in Amsterdam en dit jaar is er voor het ook eerst een Rotterdamse editie. Deze is op vrijdag 6 januari in Lantaren Venster te Rotterdam. Dit jaar staat het tweedaagse soulfestival in het teken van Motown Classics. De optredende artiesten zijn: Airto, Rina Mushonga, Caprice, Joep Berkenbosch, Sharon Doorson, Sanguita Akkrum, Jessica Manuputty, Brown Hill, Hind en Esperanzah. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Tijdens deze editie Holland Got Soul zullen de artiesten ieder één eigen liedje zingen en één klassieker van het legendarische platenlabel Motown. Daarnaast zullen ze ook duetten met Motownklassiekers uitvoeren en doen hiermee oude tijden herleven. De artiesten worden begeleid door de speciaal samengestelde Souls United Band. Deze bestaat uit: Thomas Bank (keyboards), Alexander van Popta (keyboards), Rory Ronde (gitaar), Ebbe Yeboah (basgitaar), Eddy Yeboah (drums), Jos de Haas (percussie), Michele van der Aa (backing vocals), Raquel Brown (backing vocals), Randell Heye (trompet) en Ben Rodenburg (tenorsax). Tussendoor vindt in de kleine zaal van Paradiso een showcase plaats van Esperanzah. De presentatie is in handen van Radio 6-dj Andrew Makkinga.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.