Kempi maakt raps tegen kanker

0

De Eindhovense rapper Kempi (25) heeft een aantal raps gemaakt tegen kanker. Kempi (echte naam Jerrely Slijger) verloor onlangs zijn grootmoeder aan de ziekte. Waar hij de ziekte voorheen als vloek gebruikte, is de rapper zich door deze trieste gebeurtenis nu volledig bewust van de ernst van de ziekte. Om die reden heeft hij besloten mee te vechten in de strijd tegen kanker en start in de vorm van muziek.

Volgende week komt de ep #Tegenkanker uit. De opbrengst van het nummer gaat naar KWF Kankerbestrijding. Vanaf 21 december is de ep #Tegenkanker via iTunes verkrijgbaar. Voor het project werkt de Antilliaanse rapper onder andere samen met de zanger Wudstik, label-genoot Gers Pardoel, zangeres Neenah en de Franstalige Congo Frankavelli.

Kempi zingt ‘Het is een Nacht van Guus Meeuwis’ bij De Wereld Draait Door:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.