Caribbean Combo – de Kerstspecial

0

Na het enorme succes van de vorige comedyshow is Caribbean Combo terug met een bijzondere kerstspecial. Murth Mossel, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Howard Komproe vieren samen kerst en hoe kan dat beter dan met een mooie voorstelling? Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn!
‘Daar zal je ze hebben – Caribbean Combo Kerstspecial’ wordt op Tweede Kerstdag, 26 december, om 20.40 uur voor het eerst uitgezonden bij de VARA op Nederland 3.

Caribbean Combo is een cabaret- en comedygezelschap naar een idee van Murth Mossel, met verdere medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat en Howard Komproe. In 2010 kwamen zij voor het eerst bij elkaar en toerden zij door het land. De groep reisde in deze koude wintermaanden door Nederland, Suriname én Curaçao om wat extra warmte te brengen in de vorm van comedy, muziek en sketches. Wegens succes zijn de mannen dit jaar weer bijeen voor de ‘Kerstspecial 2011’.

‘Daar zal je ze hebben – Caribbean Combo Kerstspecial’ maandag 26 december (Tweede Kerstdag) om 20.40 uur bij de VARA op Nederland 3.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.