Afrojack genomineerd voor 4 Grammy’s

0

DJ Afrojack maakt kans op vier Grammy Awards, de meest prestigieuze Amerikaanse muziekprijzen. Hij is genomineerd voor ‘Best Remix’ met zijn remix van ‘Collide’, een nummer van Leona Lewis. Bij drie andere nominaties was Afrojack betrokken achter de schermen als co-producer en/of componist.

Afrojack won ook al afgelopen keer de Grammy voor ‘Best Remix’. ‘Het winnen van een Grammy was één van de vele hoogtepunten in Afrojack’s carrière gedurende het afgelopen jaar. Naast een Grammy, won Afrojack twee International Dance Music Awards’, luidt een trots persbericht. (via AT5)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.