Black Music Special kondigt grote namen aan

1

Het is extra feest bij Black Music Special deze maand in The Sand te Amsterdam. Nederlands meest succesvolle Urban event pakt deze maand extra uit met 3 speciale edities op vrijdag 2 december (Keith Sweat, Blackstreet), vrijdag 16 december (Jay Sean) en vrijdag 30 december (Ciara).

We gaan terug in de tijd op vrijdag 2 december met twee Old School artiesten KEITH SWEAT & BLACKSTREET De heren zullen al hun bekende tracks voor het publiek presenteren tijdens deze editie van Black Music Special. Keith Sweat zal de memories van de R&B hits it de jaren ’90 doen herleven met hits als “Nobody”, “Twisted” en “I want Her”. De heren van Blackstreet staan naast hun clubbanger “No Diggity” ook bekend om soulvolle ballads die vele vrouwen harten sneller doen kloppen.

Van soul tot Pop/R&B wordt de tweede artiest JAY SEAN gekenmerkt die op vrijdag 16 december zal optreden bij Black Music Special. Na zijn doorbraak met het nummer “Down” (ft. Lil’ Wayne) is Jay Sean zich aan het ontwikkelen als een veelzijdige artiest met een breed scala aan verschillende stijlen.
Op vrijdag 30 december wordt Black Music Special voor 2011 afgesloten met een optreden van “The Princess of R&B” CIARA, die bekend is van de hits “Goodies”, “1,2 Step” en “Ride”. De laatste jaren heeft zij samen met grote namen als Justin Timberlake, Ludacris en 50 cent mogen werken aanverschillende hit singles die hoge noteringen behaalde in wereldwijde hitlijsten. De 26-jarige R&B zangeres uit Atlanta (USA) staat bekend om haar energievolle live optredens die zij samen met haar dansers verzorgd.

Naast de live optredens bij deze 3 edities zal het publiek van 23:00 – 05:00 vermaakt worden met de lekkerste Hiphop en R&B door dj’s Irwan, Flava, Nicky Fouquet, The Freshmen, Kid Q, Mitchell Supreme, Franck en Nicky Bizzle. Het event zal worden gehost door MC Aries.

De voorverkoop (zowel normale als vip kaarten) is reeds gestart bij de bekende voorverkoop adressen; SeeDance 0900-1353 (45cpm) alle Free Record Shop vestigingen en online via www.blackmusicspecial.nl. VIP tafels (voor 10 pers.) zijn te reserveren via info@concertgroup.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op www.blackmusicspecial.nl

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Hallo allen, Ik ben naar deze show van Keith Sweat & Blackstreet geweest.

    Heb van Keith Sweat genoten, wat ik wel minder en teleurstellend vond is dat BLACKSTREET ER NIET WAS!! En niemand van de organisatie die wat zegt ofzo. ook vond ik dat Keith te laat begon terwijl die al vanaf 1 uur kwart over 1 in the building was (heb toevallig zelf de Vito-Mercedes zien binnen rijden)

    Dit aan de organisatie Black Music Special…als een act canceled, meldt het aan het publiek, tenslotte koopt men het kaartje niet voor niks!! Let er a.u.b. op!!!

    Verder veel succes met jullie plannen voor einde van dit jaar en in 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.