De laatste Fatu van dit jaar

0

Elke laatste zondagmiddag van de maand is het lachen geblazen tijdens Fatu in het Bijlmer Parktheater. Fatu is het podium voor nationale comedians in Amsterdam Zuidoost met elke editie een nieuwe line-up. Comedians als Jorgen Raymann, Rachid Larouz Roue Verveer, Jan jaap van der Wal en Najib Amhali waren al eerder te zien. Maak komend weekend kennis met de comedytoppers van morgen bij FATU in de laatste editie van dit jaar!

RIZA
In februari 2009 sloot Riza zich aan bij het comedygezelschap Comedy Explosion. Niet lang daarna introduceerde collega Javier Guzman hem in zijn televisieshow Javier Guzman Presenteert: Comedy Explosion op Veronica als een van zijn favoriete cabaretiers. Daarnaast werd Riza een van de vaste cabaretiers tijdens het programmaonderdeel “De Shoot Out” in het programma Guzmania, eveneens op Veronica. Riza toert nu samen met Comedy Explosion langs theaters in het hele land.

Marlon Kicken
Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao, maar hij groeide op in de pampa’s van Aarle-Rixtel, in Zuidoost-Brabant. Hij is een internationale jongen van de straat, die sinds enkele jaren furore maakt als stand-up comedian en daarnaast werkt aan een carrière als cabaretier, film- en toneelacteur. In 2009 won hij de comedy-award voor Nederland en Vlaanderen als de beste stand-up comedian. Als stand-up comedian treedt hij veelvuldig op in o.a. Toomler (Comedytrain in Amsterdam), in zalen elders in het land en ook in Vlaanderen.

Klaas van der Eerden
Klaas van der Eerden gaf zich tijdens zijn studie op voor de Gongshow in Comedy café Toomler. Hij won de finale en heeft toen besloten om helemaal voor het cabaret te gaan. Het jaar daarop won hij op het Amsterdams Kleinkunstfestival de jury- en de publieksprijs en het tweede jaar toerde hij door Nederland met mijn eerste cabaretprogramma Extreem. De rest is bekend.. Hij was gast bij “Ik hou van Holland” Rtl 4; stand up bij Rayman is Laat en gast bij “De Dinoshow”.

Fatu, Zondag 27 november, 15.00 uur. Bijlmer Parktheater
Toegang: 12,50/ korting 10,00
Bijlmer Parktheater
Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam
Kassa: 020 – 311 39 30 (14:00 – 17:00 uur)
info@bijlmerparktheater.nl
kassa@bijlmerparktheater.nl
WWW.FATU.NL

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.