GoodTimes -BORGOE- Owru Jari Bakka’Na party

0

Voor de mensen die op Oudejaarsdag NIET in Suriname zijn is hij er weer… De jaarlijkse GoodTimes -BORGOE- Owru Jari Bakka’Na party! Vanaf 14.00u (’s middags) tot 21.30u ’s avonds vieren we het einde van het jaar(Owru Yari) op z’n Surinaams in de middag (Bakka’Na).

Met live kawina muziek van de formatie LA ROUGE en de beste Surinaamse DJ’s waaronder DYNA, SUPERIOR, MEO MANIA, MARVELOUS K., BIGGI en MIXMASTER J. En natuurlijk BORGOE RUM uit Suriname!

Dit vindt allemaal plaats op zaterdag 31 december 2011 en wel op twee locaties: Club .Off_Corso (INGANG-A) en THE VIP ROOM (INGANG-B).

**** UITVERKOCHT ****

(Met een kaart voor INGANG-B (THE VIP ROOM – Stadhuisplein 39) kun je alleen daar naar binnen. De twee locaties zijn wel verbonden met elkaar waardoor je ook door kunt lopen).

De GoodTimes Owru Jari Bakka’Na party wordt gesponsord door BORGOE RUM en TELESUR NEDERLAND (www.telesur.nl).

AREA 1
De sfeervolle Main Hall zal vooral swingend, sexy en Surinaams worden met een live optreden van kawina band LA ROUGE!
Maar dat niet alleen, ook met dank aan 010’s nr. 1 Dyna, stronger than ever Superior en koning van de eclectische Tunes Marvelous K zullen we ongetwijfeld geen seconde stilstaan!

AREA 2
De Lounge in Off_Corso wordt gehost door dj’s Mixmaster J, Roop en Marrichino. Verwacht hiphop, oldschool classics, swingbeat, new jack, R&B en urban tunes!

AREA 3
De VIP Room zal via een tunnel verbonden worden aan de Main Hall van Off_Corso, waar Stefan Villijn, Meo Mania, Biggi en MC D-Jay je zullen laten voelen wat echt feesten is!

FILM VORIG JAAR:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.