Rihanna uren in coffeeshop

0

De Barbadiaanse zangeres Rihanna werd donderdagavond gespot in een Amsterdamse coffeeshop. Het was niet haar eerste keer, want ruim twee weken terug was ze ook al in Amsterdam voor een coffeeshopbezoek. Donderdag zat ze een paar uurtjes te blowen in Greenhouse in de Tolstraat samen met haar nichtje Noella Alstrom. Dat meldt AT5.

Volgens ooggetuigen bleef Rihanna een paar uur in de coffeeshop en moest de eigenaar nog de deur uit om een speciale bestelling voor haar te halen. Rihanna ging daarna eten bij Toscanini aan de Lindengracht en vervolgens nog even dansen in de Jimmy Woo. De zangeres gaf woensdagavond een concert in Arnhem, waar ze een uur te laat arriveerde.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.