Rapper Heavy D overleden

0

De Amerikaanse raplegende Heavy D is vandaag op 44-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de entertainment website TMZ. Heavy D, echte naam Dwight Arrington Myers, was één van de invloedrijkste rappers van de jaren ’90. Volgens de site overleed hij in een ziekenhuis in LA. Op de ochtend van zijn eigen dood postte de rapper nog een tweet over het overlijden van bokslegende Joe Frazier. Enkele uren later overleed de rapper zelf om nu nog onbekende redenen.

De in Jamaica geboren Heavy D werd in de 90’s mede bekend dankzij de hit ‘Now That We Found Love’ en daarnaast ook als acteur. Zo speelde hij rollen in A Different World, een spin-off van de Cosby Show, en het Oscarwinnende The Cider House Rules.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.