Onvergetelijke show Sean Paul in Suriname

0

Sean Paul, de dancehall/reggae hitzanger uit Jamaica, heeft zondagochtend een onvergetelijke show gegeven in het Flamboyant Park. Zowel de oude als nieuwe hitsingles zoals “Just Gimme The Light”, “Deport Them”, “So Fine”, “Got 2 luv you”, “Never gonna be the same” en “We be burning” kreeg het publiek op de avond te horen. Hiernaast entertainde de artiest het publiek ook met twee danseressen die allerlei danspasjes demonstreerden. Showorganisator Concert Group is overall tevreden met de performance van Sean Paul en alle andere activiteiten rond de show.

Fouradi en Gio, de Nederlandse artiesten, hebben zich ook van hun beste kant laten zien. “Stiekem” en ‘Gemengde gevoelens’ zijn enkele van de nummers die ten gehore werden gebracht. Het duo vond de uitgemeten tijd van het optreden niet voldoende. Er was ook een voorprogramma met de Surinaamse artiesten Suri Allstars, The Mighty Youth, Joan & Philla, Juizt Entertainment en J-mavilaz. Veel fans van King Koyeba, die ook bekend staat als “gaza basi”, waren aan het bewegen tijdens zijn optreden, waarbij hij “Badman Presie” en andere hits zoals de “monie tune” zong. Het publiek ontving ook zakdoeken en albums van Sean Paul.
Onvergetelijke show Sean Paul in Suriname

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.