Only for the R&B lovers (14 okt)

0

Weet je nog van toen? Dat je je No Sweat CD’s grijs draaide? Dat je Biggi 10x aanvroeg op The Box? Dat je MTV Base opnam op video band? Dat Brandy & Monica nog om een jongen vochten? Dat Mary J zong van echte liefde en Adina Howard zocht naar een freak in the morning, freak in the evening?

En weet je nog van Cherry Poppin’, Urban Grooves en Chocolate? Dansend in Off_Corso tot de zweetdruppels van het plafond vielen? Dat je baalde dat je naar de wc moest omdat je dat ene nummer niet wilde missen? Dat de DJ’s niet stil konden staan van hun eigen platen? Dat de crowd begon the juichen bij Bell Biv Davoe en iedereen luidkeels That Girl is Poisoooooooon meezong? Those were the days. En ze hoeven geen verleden tijd te blijven!

Maar natuurlijk gaan we niet alleen blijven hangen in de tofste klassiekers, we leven tenslotte nu! Chris Brown mag dan losse handjes hebben, aanstekelijke plaatjes maken kan ‘ie. Trey Songz gooit liever Bottoms Up, Ne-Yo is living the Champagne life en volgens Robin Thicke & Snoop is het vooral In The Morning dat ze op hun best zijn. En natuurlijk mogen we niet vergeten: who rule the world? Girls!

Laat het duidelijk zijn: Only For The R&B Lovers is voor iedereen die van de beste R&B, soul, hiphop, swingbeat en newjack houdt. Een muzikale trip langs de beste klassiekers tot de chartstoppin’ hits van nu.

Do not miss out!

Datum: vrijdag 14 oktober 2011
Tijden: 23:00 – 5:00
Schade: €10,- (alleen aan de deur verkrijgbaar)
Min. Leeftijd: 21 jaar
Off-corso
Kruiskade 22
3012EH Rotterdam

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.