Nelson Freitas live in .Off_Corso

0

Op zaterdag 8 oktober geeft Nelson Freitas in Off_Corso zijn eerste optreden met live-band in Nederland. Nelson Freitas(voormalig frontman van Quatro Plus) bekend door hits als : “Rebound Chick” & “Deeper” . Geeft op 8 oktober zijn eerste optreden met live-band in Off_Corso dit is een unicum voor het Nederlandse publiek.

Nelson Freitas heeft de afgelopen 10 jaar wereldwijd successen geboekt in de zoukmuziek. Zo heeft hij met Quatro Plus het nummer “Hoje Em Dia” (Now a Days), in ’97 gereleased op een compilatie cd “MOBASS Presents”. Dit nummer heeft Quatro Plus officieel gelanceerd in de markt. Daarna brengt Quatro Plus nog 3 succesvolle albums uit “4-Voz” (Four Voices) in 1998, “Bem Conche” (Get to Know Us) in 2002 and “Ultima Viagem” (Last Voyage) in 2005. Freitas heeft ook verschillende collabo projecten geproduceerd waarvan “Estrelas de 2010” onder zijn eigen label Miss Jane Records.

In 10 jaar heeft hij zijn naam als meest –getalenteerde & -gerespecteerde producer/zanger meer dan verdiend. Ter bevestiging bracht hij in 2006 zijn solodebuut “Magic” uit, dat maar liefst meer dan 25.000 kopieën wist te verkopen. Dit succes heeft hij voort weten te zetten met zijn 2e album “My Life” waar hij ook een wereldwijde hit “Rebound Chick” mee te pakken heeft.

Aanvang: 23:00 – 05:00
VVK: 25-,
Entree: 25-,
Entreevoorwaarden: Minimum leeftijd 18 jaar en geldige identificatie.
Zaterdag 8 Oktober 2011| Off-Corso Rotterdam, Kruiskade 22| VVK adressen: Kapsalon Nanda-Nw.Binnenweg/ Tina Kapsalon – 1e middelandstraat 49B/ J&A Kappers – Benthuizerstraat 49.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.