Elzhi en live band in de Nieuwe Oogst

0

Op 2 november 2011 zal de uit Detroit (U.S.A.) afkomstige rapper Elzhi een eenmalig en exclusief optreden geven in Nieuwe Oogst. Elzhi maakte zijn rap debuut op de plaat (die bij menig hiphop liefhebber in de kast staat) “Welcome 2 Detroit” van de overleden producer/mc J-Dilla. Door zijn bijdrage werd Elzhi in 2002 gevraagd om bij de groep Slum Village te komen waar hij onlangs (dec. 2010) na onenigheid met het management weer uit is gestapt.

Elzhi richt zich nu geheel op zijn solo carrière en eerste wapenfeit is de op 10 mei jl. uitgebrachte ode aan de hiphop klassieker ‘Illmatic’ van rapper Nas. Elzhi wist aan zijn versie “Elmatic” een eigen twist te geven door de muziek opnieuw live in te spelen en in combinatie met zijn geweldige rhymes is het zijn ode aan een van de beste hiphop platen ooit. Elzhi wordt gezien als een van de betere rappers uit de U.S.A. en zal op 2 november samen met zijn live band de ‘Elmatic’ release live ten gehore brengen in Nieuwe Oogst.

“Elmatic” is gratis te downloaden via www.elzhi.com.
Elzhi & live band ‘Elmatic’
Datum: 2 november 2011
Locatie: Nieuwe Oogst | Kleine Zaal | Maashaven Zuidzijde 20, Rotterdam
Deur open: 20.00 uur | aanvang: 21.00 uur
Tickets: € 13,- vanaf 9 september via www.nieuwe-oogst.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.