Kaais Zomerfestival with La Fiesta

0

op Zaterdag 3 en zondag 4 september 2011 vindt de 3e editie van het ‘Kaais Zomercarnaval’ plaats in Heuvel. De populaire all-round band La Fiesta zal op zaterdag ook van de partij zijn. Daarnaast zijn er optredens van o.a. Django Wagner en Willem Barth. Ook zijn er diverse danseressen en een Zumba/Salsa Workshop en is er een tropische Braderie op de Heuvel/Slotlaan. Gastheer Rogier van Oosterhout presenteert de avond.

Locatie : Heuvel
19.00 uur: Tropische Culturele markt
19.45 uur: Programma
24.00 uur: Einde

Kijk voor meer info op de Facebook pagina van La Fiesta.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.