Suriname Popular Song Festival

0

Eindelijk wordt Nederland ook getrakteerd op het Suriname Popular Song Festival. In 29 jaar tijd is dit twee-jaarlijks terugkerende songfestival uitgegroeid tot het grootste muziekevenement in Suriname. Nu komt deze gevarieerde show naar Nederland in de all star edition.

Diverse winnaars uit deze rijke Surinaamse muziekhistorie komen nu naar Nederland. Powl Ameerali, Silvy Singoredjo, Rein Carrot, Bryan Muntslag, Ngina Devis, Aidah Amatstam, Cherwin Muringen, Maroef Amatstam en Rudolf Heidanus zullen hun populairste nummers en nummer 1 hits ten gehore te brengen. Kijk voor de speellijst op puree.com.

Presentatie: Henk van Vliet
Orkest: onder leiding van Ernesto van Dal
Artiesten: Powl Ameerali, Silvy Singoredjo, Rein Carrot, Bryan Muntslag, Ngina Devis, Aidah Amatstam, Cherwin Muringen, Maroef Amatstam en Rudolf Heidanus

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.