Sulimar Cook is Queen Zomercarnaval

1

De 25-jarige Sulimar Cook van carnavalsgroep People’s Choice uit Spijkenisse is vandaag verkozen tot Queen Fernandes Zomercarnaval. De afgestudeerde MBA-studente is de 27e Queen van het evenement en voert de Straatparade aanstaande zaterdag 30 juli aan met haar groep. In een spannende laatste carnavalsronde waar de kandidates zich in hun kostuums met hun groep presenteerden, liet de kersverse Queen, die van Arubaans/Kaapverdische afkomst is, acht kandidates achter zich.

Het publiek stemde de afgelopen weken ruim 10.000 keer op de negen kandidates, waarna de vakjury vandaag het laatste woord kreeg. De Queen Election 2011 was afgelopen weken te volgen via RTV Rijnmond in de serie Queens The Summerschool, de finale wordt maandag uitgezonden om 17.35 uur.

De nieuwe Queen wordt geprezen om haar uitstraling en waanzinnige dansshow. Ze volgt Laila Blancheville op en is een jaar lang ambassadrice van Fernandes Zomercarnaval. Zij reist voor het evenement onder meer af naar een tropisch carnaval volgend jaar. De First Runner Up is Ingeilla Moscat Santana uit Amersfoort geworden. De Second Runner Up is Nailys Martina uit Rotterdam.
Battle of Drums (29 juli) en Straatparade (30 juli).

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.