FabViSi Hair & Beauty beurs

0

Stichting Fabulous Visions, afgekort Fab Visi, organiseert op zaterdag 5 november 2011 van 11.00 – 22.00 uur in het World Fashion Centre te Amsterdam de Fab Visi Hair & Beauty Beurs. Het is de eerste grote consumentenbeurs met Afro, Latijnse, Caribische en Aziatische vrouwen als doelgroep. Haar, mode, cosmetica, gezondheid en lifestyle zijn belangrijke kernwoorden.

Nog niet eerder in Nederland zijn Afro, Latijnse, Caribische en Aziatische vrouwen op een hair – en beautybeurs het middelpunt van de aandacht geweest. Stichting Fabulous Visions brengt daar verandering in door de eerste Fab Visi Hair & Beauty Beurs te realiseren. De stichting vindt dat deze vrouwen een speciaal platform verdienen als het om de onderwerpen ‘hair’ en ‘beauty’ gaat. Wat hen betreft is het World Fashion Centre als, dé ontmoetingsplaats voor de mode, bij uitstek de ideale locatie voor dit uniek evenement.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.