BoomDox: Nieuwe Hiphop In Je Smoel

0

Op zondag 25 september 2011 organiseren Hiphop In Je Smoel (HIJS) en Pass The Mic Events in de Nieuwe Oogst, Rotterdam een nieuw rap festival getiteld: BoomDox. Het festival vindt plaats van 13:00 tot 23:00 uur en bestaat uit meer dan 15 nieuwe acts met een Rotterdams tintje.

BoomDox: Nieuwe Hiphop In Je Smoel
Na het in een uitverkocht Watt georganiseerde hiphop festival: ‘Smoelwerk’ vonden het hiphopplatform ‘Hiphop In Je Smoel’ en ‘Pass The Mic Events’ het hoog tijd voor een nieuw festival: ‘BoomDox’. De leus van het festival: ‘Nieuwe Hiphop In Je Smoel’ zegt alles over de manier van programmeren en waar dit festival zich hard voor maakt.

Nieuwe programmering
De programmering bestaat uit nieuwe artiesten en artiesten die wat langer meedraaien maar speciaal op BoomDox een nieuwe release uitbrengen. Rotterdam vormt de belangrijkste hofleverancier voor de programmering. De labels ROTTZ (o.a. Supadupah, MP, Billy, Rascle en Midkade), EcktuhEcktuh (o.a. Winne, U-Niq, Feis en Dosprod) mogen daarbij absoluut niet ontbreken net als VSOP. De mannen van VSOP geven niet zomaar een optreden, het betreft namelijk de albumrelease van hun 3e studioalbum XO-status. BoomDox heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht je van: Het Verzet, Stryder & Gaza ft. De Mark, Killian, Ciph Barker, Per.verz, Eredivisie, The Dirtbag Crew, MutiaraTEC, Re:freshed Band en Goodfellaz officieel (aDiSon, Concrete en Heinek’n). De presentatie van het festival is in handen van Esperanza en Gery Mendes (GMB), welke muzikaal ondersteund zullen worden door upcomming DJ’s: Mixturess en Friss.

Nieuw talent
De zoektocht naar nieuw rap talent voor de laatste plek op BoomDox is vanaf heden gestart. In samenwerking met R.A.M.P. TV kiest BoomDox de 10 beste inzendingen. Artiesten die bij de 10 beste inzendingen behoren krijgen een video interview aangeboden in samenwerking met R.A.M.P. TV. De artiest die met dit filmpje de meeste hits via YouTube weet te bereiken wordt toegevoegd aan de line up van BoomDox. Meedoen? Check de voorwaarden via www.boomdox.nl

Nieuwe locatie

De Nieuwe Oogst is het nieuwe podium van Rotterdam en opent op 1 september haar deuren. Het podium is gelegen naast metrostation Maashaven in de voormalige Maassilo.
Meer info: www.nieuwe-oogst.com

Nieuwe trends
In samenwerking met On Track Agency is er een gratis ‘BoomDox app’ (geschikt voor Iphone en Android) ontwikkelt. Zo ben je helemaal op de hoogte en hoef je niks te missen. De app is binnenkort te downloaden via: www.boomdox.nl.

Voor de agenda
Naam: BoomDox ‘Nieuwe Hiphop In Je Smoel’
Datum: Zondag 25 september 2011 | 13:00 – 23:00 uur |
Entree: € 7,50 (voorverkoop: www.ticketmaster.nl) € 10,00 (aan de deur, indien beschikbaar)
Locatie: Nieuwe Oogst, Maashaven Zuidzijde 2. Rotterdam (naast metrostation Maashaven)
Meer info: www.boomdox.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.