WESTwaARTS in Erasmuspark

0

Amsterdam West is dé culturele hotspot. Om dat te laten zien organiseert Podium Mozaïek i.s.m. Stadsdeel West en Stichting Buurtparticipatie 4 culturele zondagen.
Op 3 verschillende plekken in het Erasmuspark kun je genieten van diverse activiteiten. Aanstaande zondag is het alweer tijd voor de derde WESTwaARTS! Je kan heerlijk relaxen in de strandstoelen of dansen op de swingende jazzy en worldly tunes van Fra Fra Sound, DJ Zerkalo, Westside Trio en Kids in Concert; Momamsa en Nyun Pransun.

Zondag 17 juli Sunny Sunday

MES: KIEREWIET
De heren van Cabaretgroep MES dansen, zingen, rappen, persifl eren en mimen in een humorvolle, absurde, ontroerende en bijtende satire, die niemand spaart.
Murat Toker, Ergun Simsek en Sinan Cihangir.
14.00 – 15.00 uur & 16.00 – 17.00 uur

KIDS IN CONCERT: MOMAMSA & NYUN PRANSUN
De jonge talenten van Momamsa en Nyun Pransun maken eigen arrangementen. Ze improviseren, soleren en freestylen erop los.
15.00 – 16.00 uur

WESTSIDE TRIO
Westside Trio bestaat uit Annie Tangberg op cello, Vera van der Bie op viool en Isabella Petersen op altviool (Metropole Orkest). Het trio woont in West en stelt speciaal voor WESTwaARTS een muziekprogramma samen. Met bijzondere gastmuzikanten!
17.30 – 18.30 uur

DJ ZERKALO gebruikt een raket om je van Brazilië naar het Midden-Oosten te transporteren. Percussie uit Colombia en zonder overstap naar het Afrikaanse continent. Hij graaft diep in de jukebox van onze aarde.

FRA FRA SOUND
De meestermuzikanten van Fra Fra Sound combineren verschillende elementen uit zwarte muziek tot een eigen sound. De band heeft inmiddels in meer dan 50 landen gestaan. Energieke jazz in de breedste zin van het woord!
19.00 – 20.30 uur

LIFESTYLE WORKSHOPS
SAHARA DANCE voert je mee naar de zonovergoten Oriënt. Volg openbare lessen Bollywood dans en buikdans. 13.00 – 17.30 uur

ERASMUSWANDELINGEN
14.30 uur, Terrasmus: Functioneel Groen, wandelen door Uitbreidingsplan Bosch en Lommer.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.