Officiële afterparty Fernandes Zomercarnaval

0

Salsashows, top latin DJ’s en een grande fiësta in het NAI, de echte fans van Fernandes Zomercarnaval feesten door tot ver na de Straatparade op 30 juli. Fernandes Zomercarnaval barst over ruim drie weken los in Rotterdam: de Queen Election (23 juli), de Fernandes Battle of Drums (29 juli) en de Straatparade (30 juli) transformeren de stad in een tropisch spektakel van wereldformaat. Het evenement sluit na de Straatparade en de live programmering op de Coolsingel af met een officiële afterparty voor de echte salsa die-hards: Noche Grande Del Carnaval. De afterparty kent dit jaar een exclusieve locatie in hartje Rotterdam: het NAI (Nederlands Architectuur Instituut). Naast een aantal grote dansshows draait het topsegment van de latin DJ’s op de party: DJ’s Rojo, Bas en Carlos.

Spanish Harlem Orchestra en Ziggi Recado
Noche Grande del Carnaval is de officiële afsluiter van de 27e editie van Fernandes Zomercarnaval. Voordat de afterparty in het NAI losbarst presenteert Fernandes Zomercarnaval eerst nog de gratis toegankelijke podiumprogrammering Live On Stage op de Coolsingel met Spanish Harlem Orchestra als headliner. De 13-koppige band staat wereldwijd bekend als een sensationele en authentieke latin formatie met bekende muzikanten uit de salsa scene waaronder Oscar Hernandez, Jimmy Bosch, Ray de la Paz en vele anderen. De band wordt speciaal voor Fernandes Zomercarnaval naar Nederland gehaald. Ook Ziggi Recado en El Gatto maken hun opwachting. Het Live On Stage programma maakt onderdeel uit van de Straatparade, die op 30 juli vanaf 13.00 uur door de Rotterdamse straten trekt.

Noche Grande del Carnaval, the official afterparty van Fernandes Zomercarnaval
Zaterdag 30 juli
22:00 uur – 03:00 uur
Entree: €12,-
Locatie: NAI (Nederlands Architectuur Instituut)
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam
Tickets via www.tropicaliente.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.