South East Jazz 2011

0

Op zaterdag 2 juli 2011 vindt de derde editie plaats van het SOUTH EAST JAZZ FESTIVAL op Boerderij Langerlust. Uniek in Nederland, als het enige jazzfestival in Amsterdam te midden van een knusse en inspirerende omgeving. Bezoekers van eerdere South East Jazz Festivals, fervente jazzkenners of niet, waren laaiend enthousiast en spraken over het mooiste jazzy tuinfeest van Nederland.

In de Vlindertuin vindt u het hoofdpodium waar dit jaar weer een reeks top artiesten het terrein zal vullen met funky jazzsounds. South East Jazz 2011 brengt gevestigde grote namen in combinatie met aanstormend jazz talent. Topact dit jaar is de wereldberoemde Braziliaanse jazzartieste Tania Maria. Verder zullen Sherry Dyanne, Orville Breeveld’s Zuurstof, Paul van Kessel Quartet, Sarah Jane & the Experience, Surinam Music Ensemble en Saskia Laroo Band, jazz naar een ander level brengen.

In een relaxte sfeer kan men op één van de mooi gelegen terrassen genieten van een heerlijke mix van jazzmuziek en haar cross-overs, van culinaire hoogstandjes of een heerlijke puntzak met verse frites. Genieten kan samen met elkaar in de boomgaard of op het rozenterras. Het erf van Boerderij Langerlust, gelegen tussen Gaasp en Gaasperplas, leent zich op bijzondere wijze voor een kleinschalig festival als het South East Jazz Festival. South East Jazz heeft dit goed bewaarde geheim van Amsterdam ontdekt en wil dit, omringd door muzikale hoogstandjes, graag met u delen.

Voor de kinderen onder 12 jaar organiseren we een apart programma, zodat ouders met volle teugen kunnen genieten.
Boerderij Langerlust is één van de werkbedrijven van Pantar Amsterdam. Pantar Amsterdam biedt werk en begeleidt meer dan 10 000 mensen naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt. Boerderij Langerlust realiseert met het South East Jazz Festival niet enkel een podium voor artiesten, maar dient ook als werkplek of opstap voor onze mensen naar de reguliere arbeidsmarkt.

South East Jazz vindt plaats op zaterdag 2 juli van 16.00 tot 23.00 uur.
Provincialeweg 24, Amsterdam Zuidoost
Kaarten ad € 17,50 kunnen worden gereserveerd via www.southeastjazz.nl
Voorverkoop tot 25 juni : € 17,50 In deze voorverkoop kunt u kaarten kopen bij de receptie van ons congrescentrum of in onze brasserie. Kaarten aan de kassa op 2 juli 2011: € 20,-
Noot

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.