Late night comedy met Jandino Asporaat

0

Maandagavond 18 juli gaat het langverwachte vervolg op de succesvolle serie Comedy at Work van start bij de NTR op Nederland 3. De comedians achter Help Mijn Man Is John Williams, Meisje Ik Ben Boos en De Nanny zijn deze zomer terug met verrassende comedy en spraakmakende sketches. De Dino Show is een eigenzinnige, brutale one-man comedyshow onder leiding van stand-up comedian Jandino Asporaat. Uitzending: 18 juli t/m 22 augustus 2011, elke maandag, 22.30 uur, Nederland 3

Comedy at Work
In 2009 maakte Jandino in samenwerking met Men at Work TV Produkties in het kader van TV Lab van de NPS een pilot voor de tv-show Comedy at Work. In TV Lab werden een week lang vernieuwende tv-programma’s uitgezonden op Nederland 3. Comedy at Work behoorde tot de 5 hoogst gewaarde televisie-programma’s (7,5) en was het hoogst scorende doordeweekse late night programma (17.000 viewers). In de maanden daarna werden enkele sketches uit Comedy at Work regelrechte YouTube hits, waaronder The Nanny en Meisje ik ben booooos! (beiden 300.000+ views).

Biografie
Jandino Jullian Asporaat (1981) is een geboren komediant en showman. Hij schrijft, zingt, danst en maakt muziek. Daarnaast regisseert en presenteert hij. Zijn stijl wordt omschreven als grappig en charmant. Jandino is regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en evenementen.
Nadat Jandino in 2005 de Persoonlijkheidsprijs op Cameretten won, maakte de stand-up comedian furore met zijn eerste theatervoorstelling Antilliaanse Pot. Daarna volgde Buena Vista. Verder schreef hij mee aan het tv-programma Raymann is Laat. Met zijn derde voorstelling (2010/2011) Laat ze maar komen, op dit moment te zien in het theater, daagt hij alles en iedereen uit, maar vooral zichzelf.

Op maandag 11 juli zendt de NTR Jandino’s theatershow Buena Vista uit.
Om 21.50 uur, op Ned. 3

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.