Shakira wil album in Arabisch opnemen

0

De Colombiaanse zangeres Shakira wil nummers opnemen in het Arabisch. Ze nam al albums op in het Spaans en het Engels en wil nu een nieuwe markt aanboren schrijft DeMorgen. “Het zou een heuse uitdaging zijn een album in het Arabisch te doen, maar dan moet ik de taal wel eerst leren. Daar sta ik open voor, ik heb dat altijd al willen doen”.

De zangeres voegde er aan toe dat ze enkel ‘ateeni boosa’ kan zeggen in het Arabisch, wat ‘krijg ik een kus?’ betekent. Zaterdag concerteerde Shakira voor het eerst in Marokko, op het Mawazine World Rhythms Festival. Shakira is ook benaderd door Indische filmmakers met het verzoek in een Bollywood-film te spelen, maar daarvoor zou ze eerst hindi moeten leren.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.