Sean Kingston in ziekenhuis na ongeval

0

De Jamaicaans-Amerikaanse zanger Sean Kingston ligt in een ziekenhuis van Miami. De zanger raakte ernstig gewond bij een jet-ski ongeluk. Sean, bekend van zijn hit Beautiful Girls, zat samen met een vrouwelijke passagier op het voertuig toen ze tegen een brug aan klapten, melden bronnen. Het tweetal werd door een toevallig passerende voorbijganger uit het water gehaald.

“Sean heeft zondagavond een ongeluk gehad. Verdere details zullen we niet verstrekken, maar hij en zijn familie willen iedereen bedanken voor de steun”, zo heeft de woordvoerder van de zanger laten weten aan TMZ.com. Sean ligt op dit moment op de Intensive Care afdeling van het ziekenhuis. De autoriteiten doen nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.