8e editie Nelson Mandela festival

0

Geïnspireerd door, Nelson Mandela, de voormalige Zuid-Afrikaanse president viert stichting NMF dit jaar de 8e editie van het festival, met het thema ´Een duurzame wereld´. Dans de hele dag in het Afrikaanderpark in Rotterdam met onder meer Q-Sign, AfroJack. en La Fiesta.

Het Nelson Mandela Festival is een kleurrijk en jong festival met 15.000 bezoekers. In het Afrikaanderpark verreizen podia en tenten met allerlei randprogramma’s. Met bands uit allerlei windstreken, dj’s, spectaculaire acts, circus- en straatactiviteiten en een festivalmarkt.

Milieuzorg is een belangrijk element van Mandela’s gedachtengoed. Het thema van het Nelson Mandela Festival in 2011 is dan ook ‘Duurzaamheid’ en is tevens een verwijzing naar de omslag die plaatsgrijpt bij de jeugd van de Rotterdamse havenstad. De Rotterdamse Milieubeweging krijgt ‘kleur’. Windmolens en schotels vormen een aanlooproute vanaf Rijnhaven richting Afrikaanderplein. Op het terrein zijn ook de Rotterdamse stadsboerderijen present.

Zondag 26 juni van 13.00 – 22.00u – Locatie: Afrikaanderplein (Rotterdam)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.