Omarion in Suriname op 4 juni 2011

2

In het jaar 2011 gaat de Amerikaanse zanger Omarion op een wereldwijde promotie tour ter aankondiging van zijn nieuwe mixtape “Awakening” die op 27 april 2011 jl. uitkwam. In het kader daarvan staat hij zaterdag 4 juni 2011 live in Suriname op het podium van de Anthony Nesty Sporthal. Dat zegt hij zelf in onderstaande video shoutout.

Omarion heeft vele hits op zijn naam, eerst als leadzanger van de groep B2K met hits als “Girlfriend”, “Bump, Bump, Bump” en “Bada Boom”, maar na solo te gaan heeft de superster een platina album uitgebracht met hitsingles zoals “Icebox”, “Touch”, “I’m Tryna” en “Speeding”, welke hem zelfs een Grammy nominatie opleverde.

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. bij alle DIO drogisterijen kun je de 100 SRD de CD “The Best Of Omarion” inclusief je entreeticket voor het concert.
    Je vindt de DIO drogisterijen in de Johannes Mugrastraat, Hermitage Mall en de Mare Ttraite Mall.

    Er zijn VIPtafel beschikbaar. mail voor aanvraag en info naar vip@sfgent.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.