Eerbetoon aan Bob Marley in Melkweg

0

Reggaezanger Maxi Priest brengt op woensdag 11 mei, samen met de band Rootsriders een eerbetoon aan Bob Marley in de Melkweg in Amsterdam. De legende uit Jamaica overleed op die dag precies dertig jaar geleden. De Rootsriders sluiten hiermee het project Tribute2BobMarley af, waarvoor ze vijf jaar lang toerden.

Ze begonnen hiermee op de 25e sterfdag van Bob Marley. Naast Priest is ook Brinsley Forde, de voormalige leadzanger van de Engelse reggaeband Aswad en zangeres Giovanca van de partij in de Melkweg. Een dag later heeft de allerlaatste show plaats in Tivoli in Utrecht. Tijdens hun optredens zetten de Rootsriders zich de afgelopen jaren in voor het goede doel, met onder meer Instruments for Africa. De band zamelde hiervoor instrumenten in voor kansarme jongeren in Afrikaanse landen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.