Ryan Shaw komt naar Nederland

0

Hi5 Ambassadeur Ryan Shaw geeft een uniek mini concert tijdens de uitreiking van de Martin Luther King/Hi5 Award in de Heineken Music Hall Amsterdam. Shaw is pas 30, maar heeft een stembeheersing alsof hij er al een heel muzikaal leven op heeft zitten. Zoals het een soulzanger betaamt, zat hij als kleuter al in een kerkkoor. Op zijn debuutalbum This Is Ryan Shaw (2007) excelleert hij in zowel uptempo stoomsoul als de betere ballads.

Zijn doorbraak in Nederland kwam eind 2009, toen Shaw’s nummer It Gets Better (ook de titel van zijn nieuwe cd) het thema werd van de Serious Request-actie van radio 3FM. De Amerikaanse Grammy-genomineerde heeft een talent waar je u tegen zegt en is sinds 2011 officieel een Hi5 Ambassadeur. Op vrijdag 27 mei zal deze soulzanger zijn ritme voor succes delen tijdens een uniek mini concert waar nog lang over nagepraat zal worden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.