Zomercarnaval genomineerd voor prijs

0

Het Rotterdamse evenement Fernandes Zomercarnaval is dit jaar genomineerd als Beste Stadspromotie Evenement bij de Nationale Evenementenprijzen. Dat maakte de organisatie van de Nationale Evenementenprijzen vandaag bekend. Vorig jaar werd een ander Rotterdams evenement Dunya Festival voor de prijs genomineerd. Beide evenementen worden georganiseerd door evenementenorganisator DUCOS Productions. DUCOS boekte vorige week nog succes met het winnen van de Den Haag Promotieprijs voor het Haagse popfestival Parkpop. De Nationale Evenementenprijzen worden 13 mei uitgereikt in Den Haag.

Het Fernandes Zomercarnaval vindt jaarlijks plaats in de binnenstad van Rotterdam. Het veelkleurige tropische evenement is in de 27 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een van de grootste evenementen van ons land. Begin dit jaar vond Zomercarnaval een samenwerking met nieuwe hoofdsponsor Fernandes. De naamskoppelingen Fernandes Zomercarnaval en Fernandes Battle of Drums waren daarmee een feit.

Jaarlijks reizen een kleine miljoen bezoekers af naar de havenstad om het tropische feest van Fernandes Zomercarnaval mee te vieren. De Straatparade (30 juli) is traditiegetrouw het kleurrijke hoogtepunt van het evenement; de 2,5 km lange optocht van praalwagens en carnavalsgroepen trekt jaarlijks de meeste bezoekers. Maar ook de Queen Election (24 juli) en de Fernandes Battle of Drums (29 juli) zijn inmiddels uitgegroeid tot populaire programmaonderdelen van het evenement.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.