Surinaamse cabaretier Wesje verongelukt

1

De bekende Surinaamse komediant Steven Westmaas (39) is zaterdag verongelukt. Het voertuig waarin hij zat, kreeg een klapband en kwam in de sloot terecht. De bekende danser Marlon Stuart (Turbo) is eveneens omgekomen. De vrouw en tweejarige zoon van Westmaas en een danser die ook in het voertuig zaten, worden medisch behandeld. Het ongeluk vond plaats in het district Coronie, ruim 100 kilometer van Paramaribo. Westmaas was op weg naar Nickerie voor een optreden.

In Suriname en Nederland is geschokt gereageerd. De komediant was razend populair en heeft ook veel fans in Nederland en op Curaçao en Aruba. Suriname is in diepe rouw over het gebeurde. Fans reageren op Facebook geschokt over de plotselinge dood van Westmaas.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. daarom is het noodzakelijk dat iedereen GOD aanneemt.
    je weet nooit welke dag je laatste is, het is bewezen.
    zonder GOD ga je verloren, kies vandaag nog wie je zal dienen.
    Zonder God ga je na je dood voor eeuwig verloren, met GOD HEB JE het eeuwig leven. Wesje is nu dood, waar hij naar toe gaat weet niemand, alleen GOD. jullie die nog leven hebben nog de kans om een keuze te maken, leef niet als een dwaas, want morgen kan het te laat zijn, geef je leven aan GOD. de beste keuze die je ooit kan maken in je leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.