Shreya Ghoshal Live In Concert

0

Sana Live en Mojo Theater presenteren op 5 mei een uniek concert van de zingende Bollywood-sensatie Shreya Ghoshal in het World Forum Theater in Den Haag. De 26-jarige zangeres en zevenvoudig winnares van de Filmfare Award vergaarde roem als playback singer in Bollywood films maar zij zong ook in andere Indiaase films.

Shreya bewees haar zangkwaliteiten door de Sa Re Ga Ma Pa Singing Contest te winnen. Haar professionele carrière begon met haar bijdrage in de film Devdas waarvoor ze de Filmfare Award voor beste vrouwelijke playback singer en de Filmfare RD Burman Award voor New Music Talent won. Vanaf dat moment werkte ze samen met prominente Indiase musici aan meer dan 140 films. Ze is de meest onderscheiden hedendaagse playback singer en won in 2008 en 2009 wederom Filmfare Awards voor de films Guru en Singh is King.

Veel van Shreya’s songs oogsten lovende kritieken en werden een groot commercieel succes. Behalve in het Hindi zingt zij ook in Bengali, Kannada, Malayalam, Marathi, Punjabi, Tamil en Telugu. Tijdens haar live concert in het World Forum wordt Shreya Ghoshal bijgestaan door haar band bestaande uit de beste Bollywood musici.

Kaartverkoop is gestart op woensdag 6 april via Ticket Service Nederland

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.