LATIN MIX – Brazilian friday night out!

0

Elke derde vrijdag van de maand organiseert Bohemia Productions samen met de Surinaamse entertainer Quintis Ristie de Friday Night Out. De komende editie is genaamd ‘Latin Mix’. Deze gele&groene vrijdagavond betekent swingen op de lekkerste Zuid-Amerikaanse beats. Met DJ Ricardo & DJ H-D.

Kom genieten van verrassende optredens & cocktails met een Braziliaans tintje. Het feest vindt plaats in Grand Café Cinetone, Duivendrechtsekade 85 te Amsterdam. Voor meer informatie of gastenlijst, bel: 06-42 999 506.

Jouw gastheer die avond is natuurlijk Quintis Ristie himself: soko sokoooooo…

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.