Fatu Talent Edition – Paasspecial

0

Nieuw bloed in de Fatu line up tijdens de paasspecial! Deze speciale talentedition zien we vier talenten waarvan enkele hebben meegedaan aan het Fatu Workshoptraject. Het podium is voor Dali Stankovic, Nabil Aoulad Ayad Lucinda Sedoc en als spetterende afsluiter speelt Rayen Panday een gedeelte van zijn avondvullende voorstelling; ‘Drie keer Rayen’. Daarnaast zijn natuurlijk ook vaste krachten van Fatu; MC Jeffrey Spalburg en DJ Phantom van de partij. Fatu Talent Edition is te beleven op zondag 24 april om 15:00 in het Bijlmer Parktheater. Entree: €11,50 (www.bijlmerparktheater.nl)

Dali stankovic: Als Joegoslaaf geboren en getogen worden in Amsterdam valt niet mee, je kunt immers maar 2 dingen worden; huurmoordenaar… of stucadoor! Zoals het een echte Joegoslaaf betaamt, perst hij alles af, uhhmmm… eruit. Zo heeft hij o.a. in de finale gestaan van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de finale van de Sonnema Comedy Talent Tour. Onlangs won hij tijdens Noorderlach 2011 in theater de Tamboer en de HHH-award voor beginnende cabaretiers.

Nabil Aoulad Ayad: Hij kan veel en kan dat goed! Bekend als Nederlands Kampioen Beatbox 2007, maar ook als acteur uit Onderweg Naar Morgen. Om zijn veelzijdigheid kenbaar te maken, heeft Nabil ervoor gekozen om de comedy-wereld in te gaan. Als comedian van het bekende comedygezelschap Comedy Explosion toert hij momenteel door Nederland.

Lucinda Sedoc: Is, naar eigen zeggen, comedy verslaafd en schrijft al jaren toneelteksten voor haar eigen projecten. Na een eerste kennismaking met stand-up comedy in het Fatu workshoptraject heeft ze de smaak pas echt te pakken gekregen en heeft als ambitie om in deze mannensport Fatu’s first lady te worden.
Rayen Panday wint in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Zijn show draait om een Hindoestaanse bruiloft. Rayen is daar met zijn vriendin, observeert zijn familie en luistert naar de beste Bollywood-zanger van Nederland. Zijn familie vraagt zich af wanneer Rayen gaat trouwen. Maar Rayen voelt zich vooral een drie-eenheid: tegelijk Surinaams, Hindoestaans en Nederlands. Rayen was eerder te zien bij Fatu en was de publiekslieveling vorig jaar tijdens de Fatu-tour in Suriname.
Fatu is het maandelijkse comedy podium van Krater theater. Elke laatste zondag van de maand presenteren comedians uit heel Nederland zich voor een divers publiek.

Kom kijken, en genieten want Zuidoost leeft!
24 april 2011, 15:00 uur, Bijlmer Parktheater

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.