Sincere wint hiphopcompetitie in Melkweg

0

Sincere is vrijdagavond in de Melkweg uitgeroepen tot Most Wanted 2011 en wint daarmee de belangrijkste R&B en hiphopcompetitie van Amsterdam. De finale in de Melkweg van de vijftiende editie van de competitie kende een spannende ontknoping. Vanwege het hoge niveau van de finalisten had de jury tijd nodig om tot een besluit te komen. Vanwege de energie, de strakke en professionele show en de sterke Engelstalige teksten riep de jury Sincere uit tot winnaar.

Op vrijdag 8 april gingen de acht finalisten de strijd aan tijdens Most Wanted – The Final Showcase in de Melkweg. Naast Sincere waren dit: ShoppenHeer, Skillz4Breakfast, NietHelemaalHonderd, Dax, Tuxedo, 4-Matie en Flow & Co. De GRAP organiseert Wanted om hiphopacts de mogelijkheid te bieden zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie.

De jury van Wanted bestond dit jaar uit: Angelo Bromet (W.O.T.S.), Flip van der Enden (programmamaker KinkFM), Robian, Dave van der Heijden (Hiphop in je Smoel) en Diggy Dex. Zij beoordeelden de acts op originaliteit & creativiteit, techniek, podiumpresentatie en toekomstverwachting. De jury vond dat Sincere het beste scoorde op deze punten. Host was dit jaar Kimo en de beats kwamen van DJ Clean Cut.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.