Nieuwe datum ‘Boom Boom Beats’ bekend

0

In november vorig jaar maakte de organisatie van het evenement ‘Boom Boom Beats’, dat gepland was op 4 december 2010, bekend dat het feest niet meer kon plaatsvinden op die datum. Dit ‘Caribbean Dance Event’ werd toen uitgesteld naar een andere datum, welke deze week bekend is gemaakt door de organisator: ‘Boom Boom Beats’ zal op 28 mei a.s. gehouden worden in club Outland te Rotterdam.

Op zaterdag 28 mei zullen ze alle verwachtingen overtreffen met de meest sexy vrouwen groep, afkomstig vanuit het exotische swingende Dominicaanse Republiek, de wereldberoemde ‘Las Chicas del can’. Befaamd om hun wereldhit ‘El Negro No Puede’ beter bekend als ‘Samina Mina’.

Kijk voor meer informatie op www.boomboombeats.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.