Organisatie Kwakoe festival nog onduidelijk

0

Het is nog maar de vraag of het Kwakoe Festival dit jaar wel doorgaat. Dat zei stadsdeelvoorzitter Marcel La Rose dinsdagavond tegen AT5. Ujala, de enige overgebleven kandidaat om het festival te organiseren, kan niet aan de veiligheidseisen van het stadsdeel voldoen. Veel betrokken partijen hadden al hun vraagtekens bij Ujala, zo bleek dinsdag.

Half april wordt duidelijk of Kwakoe er dit jaar komt. Een van de opties is nog dat meerdere partijen de organisatie samen op zich nemen.

In een persbericht van het stadsdeel werd wel het volgende bekend gemaakt: “Het stadsdeelbestuur van Zuidoost hecht veel belang aan het festival en neemt dit jaar de regie in handen om ervoor te zorgen dat dit jaar de 36ste editie van het festival plaatsvindt.” De komende weken wordt een plan uitgewerkt met een consortium van partijen, waaronder organisaties en bewoners van Zuidoost. Dit consortium moet ook zorg dragen voor de financiën.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.