Def Rhymz opgepakt wegens zwartrijden

0

De politie heeft rapper Def Rhymz afgelopen weekend in een kroeg in het Limburgse dorp Panningen opgepakt op verdenking van veelvuldig zwartrijden. Volgens de politie heeft de 40-jarige Rotterdammer verder nog 21 dagen cel tegoed. Een woordvoerder van de politie bevestigde maandag berichtgeving hierover in Sp!ts.

De rapper die volgens de burgerlijke stand Dennis Bouman heet, moet ook nog 3525 euro boete betalen. Daarnaast moest de politie hem nog enkele gerechtelijke stukken uitreiken. De politie van Rotterdam was al langer op zoek naar de rapper, die onder meer hits scoorde met Doekoe en Puf/ Schudden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.