Deng Boy dit weekend op Fatu!

0

Na een geweldig 5 jaar jubileum vorige maand, met niemand minder dan Najib Amhali die ons kwam verrassen is er weer een knaleditie! Deze maand kun je komen genieten van topcomedians Anuar en Dolf Jansen en komen de ‘jongens uit de buurt’ Deng Boy ons ook tracteren op de nodige fatu’s.

Het enige Surinaamse cabaretduo dat Nederland rijk is na vier succesvolle show’s in Rotterdam nu helemaal klaar voor Fatu. Zondagmiddag 27 maart om 15U opent het Bijlmerparktheater weer haar deuren voor een lekker comedy feestje.

De laatste kaarten gaan nu weg. Check www.bijlmerparktheater.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.