Da Bounce Comedy Nights

0

De lentezon breekt door, dus hoog tijd voor wat vrolijkheid…en waar tref je dit beter dan bij de eerste editie van Da Bounce Comedy Night van dit jaar! Met elke editie een geheel nieuwe line-up aan top comedians, brengt Da Bounce Comedy Nights een wervelwind van gegarandeerd lachen, de beste punchlines en entertainment op top niveau, met als gevolg…uitverkochte zalen en staande ovaties.

Donderdag 28 april strijkt de internationale formatie van comedians neer in het Rotterdamse Theater Zuidplein. In dit gerenommeerde theater zullen de hilarische artiesten denderende lachsalvo’s losmaken bij het publiek. Op vrijdag 29 april is de Theaterfabriek te Amsterdam aan de beurt! Ook hier zullen de bezoekers optimaal geëntertaind worden door de straight-in-your-face comedy waar Da Bounce bekend om staat.

Een vernieuwde show met nog meer spektakel. Naast de beste comedians uit het vak, kan het publiek van Da Bounce Comedy Night genieten van de, altijd aanwezige, Showgirls, een drietal indrukwekkende Spoken Word acts en een spetterende dansshow, verzorgd door dansgroep Feminine. Uiteraard zorgen de DJ’s voor de muzikale intermezzo’s en is er een foodstand aanwezig waar er heerlijke versnaperingen verkrijgbaar zijn.

SoulFood Diner voorafgaand aan de show
Voor de bezoekers van de show in Amsterdam bestaat er de mogelijkheid om voor aanvang van de show een heerlijk “soulfood” diner te nuttigen in het sfeervolle restaurant van de Theater Fabriek!
Bel voor meer informatie hierover met Maybuse, de organisatie van Da Bounce Comedy Night.

Da Bounce Comedy Night staat al 13 jaar garant voor entertainment op het beste niveau!
Sinds de eerste editie in 1997 in het De La Mar Theater te Amsterdam trekt deze avond volle zalen. Het event is onderscheidend, vernieuwend en gewaagd. De beste, veelal Amerikaanse, Stand-up comedians worden speciaal voor dit event ingevlogen. Deze comedians hebben hun strepen verdiend bij de meest gewaardeerde Comedy programma’s als Def Comedy Jam, David Letterman, Showtime at the Apollo en BET Comic View.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.