Hi5’s Rhythm for Success

0

Vrijdag 27 mei is het zo ver, tijdens Hi5’s Rhythm for Success wordt de Martin Luther King/Hi5 Award uitgereikt in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Op deze spectaculaire avond wordt het publiek op komische wijze meegenomen door o.a. Jörgen Raymann en Humberto Tan in de zoektocht naar het ritme voor succes. Op deze zoektocht kom je (inter)nationale artiesten tegen, vele vacatures voor banen en stageplaatsen (o.a. Randstad, Agis/Achmea/Eureko, Rabobank, ABN Amro Dialogues House, KPN), B2B mogelijkheden en ontmoet je rollmodels.

Programma Hi5’s Rhythm for Success:
19:00 Deuren open
(volop aanbod van vacatures bij diverse stands; Randstad, Rabobank, Agis, Exact, TNT, Politie, DWI e.a.)
19:15 The Soul of Zo Town!
19.45 Imran Khan
20:00 3J’s miniconcert
(Nederlands nationale inzending van het Eurovisie songfestival met ‘Jij vecht nooit alleen´).
20:30 Showtime (en deuren dicht)
Iedereen wordt op komische wijze meegenomen door Jörgen Raymann en Humberto Tan in de zoektocht naar het ritme voor succes. Gesteund met gastoptreden van o.a. Sarina Voorn (bekend van TVOH en in theater als De Koningin van Paramaribo). Verder zijn er internationale artiesten
zoals: Ahmed Ahmed, Ryan Shaw en Leela James. Het hoogtepunt van de avond is de uitreiking van de Martin Luther King/Hi5 Award en 5 stimuleringsprijzen aan social entrepreneurs i.s.m.
Agis Zorgverzekeringen. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire internationale hoofdact, die we nu nog even geheim houden (voorgaande jaren The Temptations, Elvis Crespo en Cheb Khaled).

Naast dit mooie programma zijn er banen/stageplaatsen (bij o.a.: Rabobank, Agis, Randstad, Exact, Politie, DWI en UWV), netwerkmogelijkheden die wij bieden (met bedrijven als: IBM Europe, SAP NL, ABN AMRO, Eureko/Achmea, Delta Lloyd, TNT, SLM, KPN, Ortel Mobile, De Baak, AEGON, etc), Ambassadeurs aanwezig (uit o.a. USA, UK, India, Maleisië, Rusland en Turkije). Uiteraard kom je ook gewoon omdat je ons gedachtegoed steunt

De verkoop is nu gestart!
Kosten: p.p. € 20,00 exclusief BTW
(Hi5 is een non-profit organisatie, die een brug slaat tussen organisaties en de samenleving.)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.