Borgoe Easter Party – 1e paasdag 2011

0

Zin in een leuk Surinaams feest met heel veel Borgoe rum en opzwepende Surinaamse muziek? Noteer dan zondag 24 april 2011 EERSTE PAASDAG alvast in je agenda. Op die dag vindt de volgende Borgoe Party plaats in club .Off_Corso te Rotterdam! Van 23:00u – 05:00u kun je lekker op z’n Surinaams feesten tijdens dit speciale evenement.

Uiteraard kan op zo een dag de traditionele Surinaamse Borgoe rum niet ontbreken. Speciaal voor dit event wordt de hele nacht Borgoe rum uit Suriname geschonken. Maar dat is niet alles; de populaire all-round band ‘La Fiësta’ zal die nacht de boel op stelten zetten met hun aanstekelijke Surinaamse nummers.

Speciale gast die avond is TRAFASSI-man Edgar BOEGROE Burgos.

Natuurlijk zijn de beste Surinaamse DJ’s weer van de partij op dit event en zullen zij zich van hun beste kant laten zien. Daarbij wordt de lounge area van club .Off_Corso omgetoverd tot een ‘80 en 90’s area met muziek van toen.

Zondag 24 april 2011 Borgoe EASTER Party – 23:00u – 05:00u Club .Off_corso, Kruiskade 22 te Rotterdam. Leeftijd 21+

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.