Acht finalisten strijden om titel Most Wanted

0

De acht finalisten van Wanted 2011 zijn bekend. In drie voorrondes namen 21 hiphop en R&B acts het tegen elkaar op. Dat leverde drie winnaars op: Flow&Co (Panama), Skillz4Breakfast (Bitterzoet) en SchoppenHeer (Winston Kingdom). Door de jury werden ook vijf wild cards toegekend onder de deelnemers: Tuxedo, NietHelemaalHonderd, Dax, 4-Matie en Sincere.

Deze acht acts strijden op vrijdag 8 april tijdens Most Wanted – the Final Showcase in de Melkweg om de winst. GRAP organiseert Wanted om Amsterdams R&B en hiphoptalent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, muziekindustrie en media. De winnaar gaat naar huis met een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, promo cd’s, een professionele fotoshoot, een waardecheque voor kleding en diverse optredens.

GRAP organiseert dit jaar voor de vijftiende keer Wanted. Uit de inschrijvingen werden 21 acts geselecteerd voor drie Talent Shows in Bitterzoet, Panama en Winston Kingdom. De winnaar van Wanted 2011 kan zich scharen in een illuster rijtje voorgangers; de Amsterdamse R&B en hiphop competitie heeft al heel wat bekende deelnemers gekend zoals The Partysquad, Ali B, Yes-R, Kimo, Surya, Lange Frans en Baas B.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.