Wyclef Jean op Festival Mundial

0

De Amerikaanse rapper Wyclef Jean treedt zaterdag 18 juni op tijdens het Festival Mundial in Tilburg. De 24e editie van Festival Mundial vindt plaats op 18 en 19 juni in het Leijpark. Het festival presenteert ”wereldse acts en nieuwe talenten”. De organisatie verwacht rond de 60.000 bezoekers. Vanaf 15 maart gaan de eerste duizend kaarten in de verkoop tegen gereduceerd tarief.

Wyclef Jean is vooral bekend als lid van het hiphoptrio Fugees, maar is al meerdere jaren ook solo succesvol. Ook maakt hij zich hard voor verbetering van de erbarmelijke leefomstandigheden van de bevolking in zijn straatarme geboorteland Haïti.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.