Dunya Festival op zoek naar nieuw talent

0

Dit jaar is Dunya Festival op zoek naar nieuw talent onder de naam ‘Dunya’s Talent 4 NuMusic’. Met NuMusic wordt bedoeld alle artistieke uitingen op het gebied van muzikale cross-overs met traditionele muziek. Er wordt gezocht naar talent met een geheel eigen sound en entertainment voor breed publiek. Dunya geeft jonge getalenteerde Rotterdammers de kans hun muzikale talent te delen met een groot publiek. Vanaf vandaag kunnen talenten uit Rotterdam en omstreken mp3 of mp4 uploaden op www.dunya.nl.

Jonge talentvolle Rotterdamse muzikanten/artiesten kunnen tot 15 april hun muziek uploaden. Half april wordt bekend gemaakt welke 12 acts geselecteerd zijn voor de finalerondes. Er gaan twee halve finales en een finale plaatsvinden waar uiteindelijk 1 grote winnaar uit zal komen, gekozen door een vakjury. De grote winnaar gaat de hele maand mei samenwerken met professionals uit het vakgebied, die ook voor de begeleiding zorgen in de vorm van workshops, masterclasses en verschillende optredens. Met als hoogtepunt, een primetime spot op het hoofdpodium van Dunya Festival op 29 mei 2011. Data en locaties worden tijdig bekend gemaakt op www.dunya.nl.

De winnaar van Dunya’s 4 Talent NuMusic plaatst zich automatisch voor de Music Matters Award. Waarin gezocht wordt naar hét talent dat Rotterdam het beste vertegenwoordigt op muzikaal gebied. Dit kan hiphop maar net zo goed ook klassieke muziek. Voorgaande winnaars waren o.a. Sabrina Starke, Ntjam Rosie en Ming’s Pretty Heroes. Meer info op www.musicmatters.nu.

Dunya’s Talent 4 NuMusic is een samenwerking tussen Dunya Festival, Music Matters en Lokale Cultuur Centra Rotterdam.
Dit jaar steekt het Dunya Festival het bekende multiculturele aspect in een nieuw verfrissend jasje. Vernieuwde area’s, crossovers en spraakmakende samenwerkingen tussen artiesten zullen een aantal kenmerken zijn van het nieuwe Dunya. Old meets Nu.

Halve finales Dunya’s Talent 4 NuMusic – 2e helft van april, datum t.b.a.
Finale Dunya’s Talent 4 NuMusic – 2e helft van april, datum t.b.a.
Dunya Festival – 29 mei 2011

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.