Ga als VIP naar de GoodTimes Spring Edition

0

Op zaterdag 12 maart 2011 vindt onze volgende party, de GoodTimes Spring Edition, plaats. Wil jij met je vrienden als VIP naar deze GoodTimes party, doe dan mee aan onze actie. Koop minimaal 10 kaarten in de voorverkoop en je maakt kans op een VIP treatment. Je hele groep wordt dan als VIP behandeld, met VIP ontvangst bij de poort en een eigen VIP ruimte inclusief drank, VIP bediening en je eigen fotograaf.

Mee doen is simpel, koop de 10 kaarten in de voorverkoop en stuur daarna een mail naar info@goodtimes.org met een foto van je kaarten en de reden waarom je VIP zou willen zijn. Uit de leukste inzendingen kiezen wij dan de winnaar.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.