Deng Boy in het theater

0

Het enige Surinaamse cabaretduo dat Nederland rijk is, Deng boy Fu a Birti is na vier succesvolle shows in Rotterdam klaar voor de rest van Nederland! Dit seizoen gaat Deng Boy Fu a Birti (de jongens van de buurt) de theaters in met hun nieuwe voorstelling “Poppekast”. In deze voorstelling nemen ze u mee op reis door Allochtonië. Door de Surinaams Nederlandse achtergrond geeft Deng Boy op geheel eigen, hilarische manier hun visie op het reilen en zeilen van de Niet Nederlandse Medelander.

Poppekast zit vol met Surinaamse humor met een Nederlands sausje…. of Nederlandse humor met een Surinaams sausje.
Kortom, een show die garant staat voor een komisch avondje theater voor ALLE medelanders! 26 februari Bijlmerpark theater te Amsterdam, 4 maart Schouwburg te Almere, 10 maart Meervaart theater te Amsterdam, 24 maart Zuidplein Theater te Rotterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.