Ginuwine live op Black Music Special

0

De Amerikaanse R&B zangers Ginuwine en Avant treden live op tijdens Black Music Special op 18 maart 2011 vanaf 23.00 uur in The Sand Amsterdam. In deze editie neemt Black Music Special je mee terug naar de zoete R&B sound van de jaren ’90 tot het urban geluid van nu. Tijdens de avond kun je genieten van optredens van twee gevestigde R&B artiesten die al meer dan 10 jaar hitplaten weten te maken. Black Music Special is de perfecte mix van een concert en een evenement en wordt georganiseerd door Concert Group.

Ginuwine en Avant weten al jarenlang hun stempel te drukken op de Amerikaanse R&B-scene. Ginuwine is een multi-platina verkopende artiest die maar liefst zeven albums op zijn naam heeft staan. In 1996 brak hij door met het nummer “Pony”, een samenwerking met megaproducer Timbaland. Vele hits zoals “Same Ol’ G”, “Differences” en “In Those Jeans” volgden. In 2000 werd Ginuwine bekroond met de Soul Train Music Award “Best R&B/Soul Male Album” voor zijn album 100% Ginuwine. De zanger is door de jaren heen enorm gegroeid als artiest. Zijn nieuwe album, dat op 15 februari uitkomt, draagt zijn voornaam “Elgin”. De eerste single “What Could’ve Been” is net gereleased en bestormt op dit moment de Amerikaanse hitlijsten.

R&B zanger Avant ken je van hits als “4 minutes”, “My First Love,” en “Read Your Mind” featuring Snoop Dogg. Al vele jaren topt de zanger de Billboard R&B/Hiphop charts. Zijn debuutalbum “My Thoughts” (2000) verkocht een miljoen exemplaren en verwierf de zanger een toegewijde schare fans. Zijn volgende albums ontvingen eveneens veel support en enkele werden met goud bekroond. Afgelopen december releaste Avant zijn zesde album “Letter” waarvan de slow jam “Kiss Goodbye” de eerste single is.

Line-up Dj’s
Een uitgebreide line-up van Dj’s zorgt voor de ultieme partysfeer. Dj’s Irwan, Flava, Nicky Fouquet, Mitch, The Freshmen, Kid Q, Styles en Franck draaien eerste klas R&B en Hiphop, van de jaren ’90 tot nu. De host van de avond is MC Aries.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.