Nieuwe videoclip Rihanna te sexy

0

De vandaag verschenen videoclip ‘S&M’ van Rihanna mag niet worden uitgezonden in elf, voornamelijk Aziatische landen. De beelden zouden te kinky zijn meldt het Algemeen Dagblad. Ook verschillende radiostations weigeren het nummer overdag te draaien.

In de nieuwe video zingt Riri over haar liefde voor zweepjes en kettingen en draagt ze veel sexy latexkleding. Ook videowebsite Youtube besloot dat de clip inderdaad iets te pikant was. Deze kan nu alleen bekeken worden door personen boven de 18. In reactie daarop plaatste Rihanna de video op haar eigen website.

De zangeres twittert dat ze de de ophef over haar nieuwe video niet begrijpt. “Ze keken ook naar Umbrella, daarin was ik volledig naakt”, laat ze weten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.